Ervaringen gasten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Jeffrey uit Zoetermeer heeft geschreven op 24 januari 2020 om 17:08:
Stichting gieg heeft Sinterklaas en de pieten naar mijn adres gestuurd om mijn gezin en ik een HART onder de riem te steken i.v.m. mijn hartinfarct in mei waar mijn kinderen en vrouw helaas getuige van waren. Het was een ware verrassing dat wij hoog bezoek ontvingen van de leukste Sinterklaas en pieten!
Familie Henriquez uit Zoetermeer heeft geschreven op 1 december 2019 om 18:34:
Helaas konden wij niet op het sinterklaasfeest zijn omdat ik als moeder heel ziek was.. Vandaag werd ik gebelt met de vraag of wij het leuk zouden vinden als sinterklaas en zijn pieten bij ons thuis als nog de cadeaus mochten komen brengen.. En natuurlijk vonden wij dat leuk!! Jullie zijn meer dan geweldig!! Bedankt dat jullie dit voor mijn kinderen en alle andere kinderen hebben gedaan!!
S.Nishat uit Zoetermeer heeft geschreven op 27 november 2019 om 23:47:
Heel erg bedankt om ons uit nodigen. We hebben een heel gezellige dag megemaakt samen met jullie ๐Ÿ˜Š. Tot volgende jaar.
Team DNN uit Zoetermeer heeft geschreven op 27 november 2019 om 19:52:
Hoe fijn is het toch, dat een fantastisch idee, kan worden omgezet in zoveel blije gezichten, tijdens het Sinterklaasfeest afgelopen zondag. Wij dragen jullie allemaal een warm ๐Ÿ’” toe en zullen zeker blijven bijdragen waar het nodig is. Geweldig en zeer veel respect voor de organisatie en alle vrijwilligers, jullie verdienen een staande ovatie๐Ÿ‘!
Larissa uit Zoetermeer heeft geschreven op 22 november 2019 om 07:45:
Wij waren bij het Sint ontbijt, zo ontzettend leuk gedaan. De kinderen vinden het heel erg leuk! Super hoe sint en zijn pieten voor iedereen tijd namen en erbij kwamen zitten. Als het volgend jaar weer is zijn we er zeker weer bij!
Karlijn uit Zoetermeer heeft geschreven op 20 november 2019 om 15:49:
Het sintontbijt was echt heel gezellig en goed geregeld. Jullie zijn toppers! โค๏ธ
Marvin uit Zoetermeer heeft geschreven op 20 november 2019 om 09:05:
Afgelopen weekend hebben wij ook mogen genieten van het Sint ontbijt. Het was echt superleuk. De kids hebben genoten (en wij ook)! Volgend jaar willen we er zeker weer bij zijn.
Cynthia Jansen uit Zoetermeer heeft geschreven op 19 november 2019 om 19:13:
Wat een leuke ervaring! De kinderen vonden Sint en Piet nog wat spannend maar ook zo leuk! En wat een tijd en vriendelijkheid er voor genomen werd heel leuk! Ze hebben het nog over het pieten restaurant haha! Wij komen volgend jaar zeker weer als het er weer is. En het idee dat je een stichting helpt geeft je een enorm fijn gevoel!
Jeanine uit Zoetermeer heeft geschreven op 19 november 2019 om 18:21:
Afgelopen weekend ontbijt gehad met Sint en Zijn Pieten. Wat was dit fantastisch. Volgend jaar weer? Zoja, dan wel een klein beetje entertainend voordat Sint en zijn Pieten komen. Nu kwamen ze binnen en moesten we zelf beginnen. Maar kids een beetje vermaken is wel leuk!
Katinka uit Zoetermeer heeft geschreven op 18 november 2019 om 16:18:
๐Ÿ˜ŠWat een geweldige ervaring, de kids hebben heel veel plezier beleef en aan het ontbijt met Sint en Piet, wie kan dat nou zeggen! ๐Ÿ’•
Frank uit Zoetermeer heeft geschreven op 18 november 2019 om 16:09:
O o o, wat was het bijzonder om mee te maken, echt geweldig!